תוצרים מיום עיון חוצה מגמות תשע”ז

פרופמרים ארז, הפקולטה להנדסת תעשייה וניהול, הטכניון קידום תלמידות חטיבת הביניים והתיכון למקצועות מדע וטכנולוגיה כמענה לצרכי המשק – תוצאות מחקר (לחצו כאן)

לפרטים על התכניות:

בתכנית מדעניות העתיד של משרד המדע יוצא קול קורא פעם בתקופה (לאחרונה זה כל שנה) וצריך לגשת אליו במסגרת הרשות המקומית. הקול קורא הקודם – כדאי לעקוב אחרי הפרסומים שלהם לקראת השנה הבאה.

בסודקות את תקרת הזכוכית ניתן ליצור קשר עם מצוינות חינוכית – שער: טלפון 072-2566671 שלוחה 2-500,

פקס 03-7261553, shaare@kiah.org.il

במובילות לטכניון ניתן ליצור קשר עם מצוינות בעירית חיפה, הילה גלברג: 04-8356317.

מר אורן הרפז, בעלים קוליברי ספינדלים בע”מ מודל מונא – תעשייה חינוך ומחקר מתואמים (לחצו כאן)
פרופ’ משה ברק, המחלקה להוראת המדעים והטכנולוגיה, אוניברסיטת בן גוריון בנגב טכנולוגיה, הנדסה ופיתוח הכשרים האינטלקטואליים של בוגר בית הספר (לחצו כאן)
מר עודד רייכספלד, מחנך טכנולוגי – מייסד VIA – , כרמיאל חינוך והערכה בסביבות למידה טכנולוגיות (לחצו כאן)
ד”ר אלכס דן, מנהל אגף אסטרטגיה ברכבת ישראל ניהול פרוייקטים – מיומנות הכרחית להצלחה טכנולוגית: יישום בחינוך, מחקר, צבא ותעשייה (לחצו כאן)